Home

lathrometanasteush

Mε καταιγιστικούς ρυθμούς εισέρχονται τις τελευταίες μέρες στα νησιά του Αιγαίου μετανάστες από την Ανατολή. Oι επιφορτισμένες με την προστασία των συνόρων μας Ένοπλες Δυνάμεις έχουν μετατραπεί σε υπηρεσίες των δουλέμπορων και νταντάδες των λαθροαποίκων. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, πατώντας πάνω στην ανόητη φιλευσπλαχνία των μαλθακών αστών, τους έκανε κοινωνικά αποδεκτούς, και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επιβάλλει  την ένταξή τους με νομοθετήματα και ανθελληνική προπαγάνδα.

Ήδη κατατέθηκε στην Βουλή το νομοθέτημα με το οποίο παρέχεται αντισυνταγματικώς η ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς, προκειμένου τα κόμματα των μνημονίων να παρακάμψουν την οργή των Ελλήνων και να εξασφαλίσουν νέους ψηφοφόρους.

Την ώρα που η Τουρκία και η Αλβανία δεν ονειρεύονται αλλά μεθοδεύουν την επέκτασή τους στον εδαφικό χώρο της έως τώρα απελευθερωμένης Πατρίδας μας, οι Έλληνες πολιτικοί της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας, και τα κόμματά τους, συνιστώσες του μνημονιακού τόξου, ανοίγουν διάπλατα τις πύλες στους εισβολείς.

Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι οι μόνοι με σαφείς πολιτικές θέσεις και προτάσεις, με ιδεολογική ταυτότητα και αντίληψη της πραγματικότητας. Ήδη γειτονιές της Αθήνας έχουν γίνει γκέτο συγκεκριμένων εθνοτικών ομάδων. Ήδη οι έποικοι καταλαμβάνουν τα νησιά μας. Όσο και αν οι κάποιοι τοπικοί ηγεμονίσκοι διαμαρτύρονται γιατί δήθεν συκοφαντείται ο τουρισμός και μειώνεται η επισκεψιμότητα των νησιών τους, δεν τους φταίει παρά μόνον ο εαυτός τους. Είτε φέτος είτε του χρόνου το καλοκαίρι, τα νησιά τους θα γίνουν χαβούζες, οι περιουσίες τους θα χάσουν την αξία τους και σύντομα τα παιδιά τους θα γίνουν υπηρέτες των ξένων, όπως ήδη συμβαίνει με Αλβανούς και Ινδούς που άνοιξαν καταστήματα και πήραν παράνομα άδειες από τον Δήμο Αθηναίων.

Ας το καταλάβουν λοιπόν όλοι. Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν. Ούτε πρόκειται να κάνει κανείς την δύσκολη δουλειά για λογαριασμό τους, ώστε αυτοί να κάθονται στα σπίτια τους και να κάνουν κριτική για το τι και το πώς. Κάθε τοπική κοινωνία ας αναλάβει τις ευθύνες της.

Αφού τόσο η κυβέρνηση της Αριστεράς όπως και η κυβέρνηση της Δεξιάς, δεν έχουν ούτε την πρόθεση ούτε την δύναμη να αντισταθούν στο ρεύμα των εισβολέων, επόμενο και άμεσο βήμα θα πρέπει να είναι η κινητοποίηση των κοινωνιών.

Οι άποικοι καταλαμβάνουν θέσεις σε δημόσιες υπηρεσίες και Δήμους. Σε λίγο, με την μεθοδευόμενη πλήρη απαξίωση των Στρατιωτικών και των Σωμάτων Ασφαλείας, θα ενταχθούν στον Ελληνικό Στρατό και θα αστυνομεύουν τις γειτονιές μας.

Ήρθε η ώρα ένστολοι και πολίτες να σταθούν απέναντι στους εισβολείς και να οργανώσουν την προστασία των κοινωνιών τους.

ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΠΑ

(Δημοσιεύθηκε στην στήλη “Από την σύνταξη”, στο Φ. 101 της Εθνικής Εφημερίδος ΕΜΠΡΟΣ)

Leave a comment